C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara programa «Música segura a la Plaça» per als divendres de Juliol i Agost

L’Estiuet amb seguretat canviarà la seua ubicació i serà al Parc Municipal

Divendres que ve a la nit començarà la programació cultural estiuenca de l’Ajuntament d’Almenara amb l’estrena de “Música segura a la Plaça” que seran una sèrie de concerts cada divendres a les 23 hores en la Plaça dels Pescadors. A més també s’ha programat una nova versió de les representacions teatrals infantils conegudes com a l’Estiuet amb seguretat cada diumenge i que arribaran al Parc Municipal. D’aquesta manera es busca “realitzar una sèrie d’activitats culturals adaptades a la situació actual i amb totes les condicions de seguretat i aforament permeses” segons ha destacat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, amb l’objectiu de “oferir algunes activitats que se sumen a les esportives ja iniciades en un estiu on entre altres qüestions no se celebraran les festes de la platja”.

Així sorgeix com a novetat el cicle de concerts titulat “Música segura a la Plaça” que arribarà cada divendres a les 23 hores a la Plaça dels Pescadors amb concerts de diversos tipus de música. Així aquest divendres obrirà el cicle el cantautor LeClerc. La setmana pròxima serà el torn del gipsy jazz de Dinette. El 31 de juliol arribarà l’actuació del grup Pleasant Dreams (pop en format acústic). Ja el mes d’agost, el dia 7 serà el torn de la música balcànica de Besarabia, mentre que el 14 arribarà Tel.luric (guitarra instrumental). El cicle el tancarà un concert amb diversos grups de l’*Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara.

D’altra banda, l’Estiuet, enguany per a garantir la seua seguretat i l’aforament canvia d’ubicació i serà al Parc Municipal. Començarà aquest diumenge amb “el dia de Ramiro” d’Ameba Teatre. El 26 de juliol arribarà “Abatido Circus” de Baraka Circus. El 2 d’agost serà el torn de “Biocuentos” de la Lluna, Art i Entorn. La Tourné Teatre arribarà el 9 d’agost amb Tarzán mentre que el 23 es tancarà el cicle amb “Un mundo en apuros” de Mila F.R.

Per a la celebració dels espectacles hi haurà una sèrie de normes de seguretat. Per exemple, les cadires estaran distanciades i es desinfectaran abans i després de cada actuació, així com l’escenari. També se senyalitzarà un lloc d’entrada i d’eixida, que caldrà respectar, així com l’aforament que serà limitat. Serà obligatori l’ús de màscara en les activitats, així com, hi haurà també gel desinfectant per a netejar-se les mans a l’entrada dels espectacles.

deja tu comentario

0