C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara programa el concert d’Eva Gómez, jocs tradicionals i pilota valenciana per a celebrar el 9 d’octubre

Les activitats es desenvoluparan divendres, dissabte i diumenge respectivament

L’Ajuntament d’Almenara ha preparat per al pròxim cap de setmana una sèrie d’activitats per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, amb música, jocs tradicionals i pilota valenciana.

Així, la programació començarà el divendres 8 d’octubre a les 19.30 hores en la Plaça de la Constitució (“auelets”) amb el concert de la cantautora local Eva Gómez que presentarà en societat el seu nou disc titulat “El cel i les formes del vent”. Eva Gómez que s’encarregarà de la veu i les cordes, estarà acompanyada per Laura Miñarro (cordes i veus) i Manel Chust que s’encarregarà de la percussió.

Per al dissabte 9 d’octubre s’ha programat una activitat familiar en la Plaça 8 de Març a partir de les 18 hores. En ella es combinaran els jocs tradicionals valencians amb la música i les cançons a càrrec de Dossom.

Finalment, en el Pavelló Poliesportiu Cobert, els amants de l’esport autòcton, de la pilota valenciana, podran veure a les 11.30 hores una partida d’exhibició entre el pilotari local Ximo el Negre, Roberto de Beniparrell, Pablo de Borriol i Alejandro de Paterna.

 

deja tu comentario

0