C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara progama un campus multiesportiu per al mes de Juliol

Es desenvoluparà sota unes estrictes mesures de seguretat i higiene

Del 6 al 31 de juliol l’Ajuntament d’Almenara posarà en marxa el Campus Multiesportiu dirigit a xics i xiques entre 6 i 14 anys d’edat i que es farà amb unes estrictes mesures de seguretat. Tindrà com a base l’ensenyament i la diversió en diverses disciplines esportives com són el futbol (tècnic i tàctic), el condicionament físic, l’atletisme, el ciclisme, jocs aquàtics o les excursions. El campus es desenvoluparà en horari matinal, entre les 8.30 i les 13 hores.

Totes les persones interessades podran inscriure als participants fins al pròxim 26 de juny en el Molí d’Arròs. El preu per als empadronats serà de 100 euros i per als no empadronats de 125. Els participants tindran dues samarretes i dos pantalons del campus. El campus es realitzarà en el poliesportiu i en zones a l’aire lliure.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent ha destacat que amb aquesta iniciativa organitzada des de l’Ajuntament “pretenem donar una oferta d’esport i diversió als xiquets i xiquetes, que servisca també com una ajuda psicològica i física després del confinament i alhora també que es puga conciliar la vida familiar i laboral”. Vicent ha afegit que per a la realització d’aquest campus “hi haurà una sèrie d’importants mesures de seguretat i higiene amb un estricte compliment i de les quals, tots, pares i fills, seran sabedors”.

deja tu comentario

0