C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara progama la tercera edició de la monster class de botes de rebot

Serà el diumenge 8 de novembre a les 11 del matí en la Plaça dels Pescadors de la Platja Casablanca amb totes les mesures de seguretat 

Dins de la política d’activitats esportives segures que està duent a terme l’Ajuntament d’Almenara s’ha programat per al pròxim 8 de novembre la tercera edició de la Monster Class de botes de rebot aprofitant la proximitat de halloween així com l’èxit de les dues edicions anteriors. La iniciativa, amb la monitora Desiré Foncubierta al capdavant, busca que les persones participants acudisquen disfressades, si pot ser, d’una manera terrorífica, a aquesta classe especial d’una activitat amb molt bon acolliment pels veïns i veïnes, donada la seua demanda existent.

La “Monster Class” serà el diumenge 8 de novembre en la Plaça dels Pescadors de la Platja Casablanca , nova ubicació per a poder acollir als participants amb totes les mesures d’aforament, distància, seguretat i sanitàries necessàries per la covid-19. Totes aquelles persones interessades poden inscriure’s en el Molí d’Arròs i en www.vanityfit.com a un preu de 7 euros si porten les botes pròpies o a 10 euros sense bota pròpia. L’aforament estarà limitat a 100 places. Destacar que es regalarà a cada persona inscrita una tovallola i se sortejarà un parell de botes aerower jumper1.

 

 

 

deja tu comentario

0