C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara presenta la programació cultural nadalenca

  • Home
  • Almenara presenta la programació cultural nadalenca

Almenara presenta la programació cultural nadalenca

05/12/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Es realitzaran exposicions, teatre, màgia, música, la visita del Pare Noel i la cavalcada de Reis

L’Ajuntament d’Almenara ha presentat la programació cultural nadalenca sota el lema “Temps de Nadal” en la qual hi haurà exposicions, música, teatre, màgia i com no la visita del Pare Noel i la cavalcada de Reis. Totes les activitats estaran destinades a un públic familiar amb accés lliure.

Les activitats culturals nadalenques començaran el divendres 16 de desembre amb l’obertura de la ja clàssica exposició dels concursos escolars de targetes nadalenques i fotografia, que en aquesta ocasió serà en el Mercat Municipal. Destacar que estarà oberta fins al dilluns 9 de gener.

La música arribarà el dissabte 17 de desembre amb el Concert de Nadal de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, que serà a les 19 hores en la Sala d’actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire.

Després de la pandèmia enguany tornarà l’Associació Recull a l’antic ambulatori per a representar “La màgia del Nadal” amb la visita de Pare Noel i la tradicional recollida de cartes. Els xiquets i xiquetes podran acudir el divendres 23 de desembre a partir de les 18 hores.

El 28 de desembre serà el torn del teatre amb Aimmic Teatre que representarà a les 18.30 hores en el Paulo Freire l’obra “A la recerca d’un monstre genial”, mentre que la màgia serà la protagonista el dilluns 2 de gener amb “Alohamora; abre la puerta de tu imaginación” a càrrec del mag Quecoperfil. La programació conclourà el dijous 5 de gener amb la tradicional cavalcada dels Reis Mags.

0