C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara presenta en FITUR la nova imatge de la platja Casablanca després de la construcció dels espigons

  • Home
  • Almenara presenta en FITUR la nova imatge de la platja Casablanca després de la construcció dels espigons

Almenara presenta en FITUR la nova imatge de la platja Casablanca després de la construcció dels espigons

18/01/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

La localitat acudeix en el marc de Castelló Sud junt els municipis veïns

Un any més Almenara presenta la seua oferta turística en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra des de hui a Madrid. La principal novetat d’aquest exercici és la nova imatge de la Platja Casablanca de la localitat, amb la seua nova fisonomia després de la construcció dels espigons al llarg del passat estiu, amb la millora que això suposa i amb les opcions de futur econòmic i turístic que representen.

A més, també s’aposta a Almenara pels espais naturals, especialment per la zona dels Estanys, on a més del seu entorn, es troba l’Aula de la Natura. Així, tant a l’Aula de la Natura, com a les visites guiades per la zona al llarg del passat any van acudir prop de 1.000 persones, la gran majoria grups escolars. També destaca la ruta de ciclo-birding oberta l’any passat en aquest espai natural.

També el patrimoni de la línia XYZ és un altre punt de trobada turística de la localitat, a més per descomptat del que significa en l’àmbit de la Memòria Democràtica. Així des d’el mes de maig passat, prop de 500 persones han visitat el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ i sobre 300 han acudit a les rutes guiades que es realitzen al Conjunt Memorial de Darrere del Castell.

A més també es promociona el patrimoni local com es Castell, el Molí d’Arròs amb la seua col·lecció museogràfica, així com els esdeveniments culturals i festius de la localitat.

Almenara, enguany acudeix a Fitur dins del conjunt de localitats que formen Castelló Sud, en el marc del Consorci Gestor del Pacte per l’Ocupació de la Plana Baixa, així com també dins de l’oferta del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló.

0