C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara presenta als equips de l’Escola de Futbol Municipal en l’inici de l’any del centerani

També es van presentar l’Almenara Atlètic i l’Almenara Atlètic B

L’Estadi de la Corona d’Almenara va viure ahir la presentació de tots els equips de l’Escola de Futbol Municipal de la localitat juntament amb l’Almenara Atlètic (Amateur i Primer equip) en una jornada en la qual es va recuperar aquesta tradició després del parèntesi provocat pel Covid-19. La jornada va acabar amb un xicotet partit d’exhibició entre l’Almenara Atlètic i l’Almenara Atlètic B.

Així, enguany són 158 els xiquets i xiquetes que formen part de l’Escola de Futbol Municipal d’Almenara repartits en un equip querubí, un prebenjamí, dos benjamins, dos alevins, un infantil, un cadet i un equip juvenil. A ells se sumen els 50 components de les plantilles de l’Almenara Atlètic (que milita en la regional preferent) i de l’Almenara Atlètic B (que milita en la segona regional).

El regidor d’Esports d’Almenara, Lorenzo Vicent, ha destacat la importància de “la pràctica de l’esport, en aquest cas del futbol, per als xiquets i xiquetes” agraint “als pares, mares i famílies la seua implicació dia a dia perquè tot això siga possible” així com també als patrocinadors i col·laboradors tant de l’Escola de Futbol Municipal com de l’Almenara Atlètic perquè “el futbol a Almenara continue complint anys, perquè celebrarem els seus 100 anys d’història”.

Per part seua, l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “ha destacat la importància de l’esforç i la pràctica esportiva del futbol que ha demostrat un gran arrelament a Almenara amb aquests cent anys d’història que anem a celebrar”.

 

 

deja tu comentario

0