C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

ALMENARA POSA EN MARXA EL PLA D’ACCIÓ PER AL FOMENT DE LA SALUT MENTAL DENOMINAT “MENTALMENARA”

  • Home
  • ALMENARA POSA EN MARXA EL PLA D’ACCIÓ PER AL FOMENT DE LA SALUT MENTAL DENOMINAT “MENTALMENARA”

ALMENARA POSA EN MARXA EL PLA D’ACCIÓ PER AL FOMENT DE LA SALUT MENTAL DENOMINAT “MENTALMENARA”

10/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

La primera fase està destinada a la població jove, per a posteriorment abastar altres sectors d’edat

L’Ajuntament d’Almenara ha posat en marxa el Pla d’Acció per al Foment de la Salut Mental denominat “Mentalmenara” que consta de diversos programes dirigits a diversos grups d’edat i que s’anirà desenvolupant en diverses accions a través del temps.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la “importància de la salut mental, especialment en els nostres dies, per la qual cosa hem apostat pel pla Mentalmenara per a conscienciar, sensibilitzar i previndre als diversos grups d’edat, començant des de la base, des dels xiquets i xiquetes que estan participant en les activitats organitzades aquests dies amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que commemorem hui”.

La primera fase de Mentalmenara és el Programa de Salut Mental per a la Població juvenil denominat “Emociona’t”, que, al seu torn, consta de diversos projectes diferenciats dins d’aquest. En aquests moments s’està treballant el projecte “Escolta’t” que consisteix en un taller interactiu denominat “Un passeig per les emocions” destinat als grups de 4t, 5é i 6é de primària i 1r de l’ESO, que juntament amb la projecció d’un vídeo elaborat l’any passat amb tal motiu s’està realitzant des de divendres passat en el Molí d’Arròs.

La segona fase del programa juvenil portarà per nom “Expressart” que consistirà en la creació de diverses obres artístiques al llarg d’aquest curs que s’exposaran l’any vinent amb motiu del Dia de la Salut Mental. La tercera fase del pla juvenil portarà per nom “Recolza’t” i consistirà en la realització de diversos tallers adaptats al llarg de l’any, així com una guia que es presentarà el pròxim exercici.

0