C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara posa a punt les àrees recreatives per a la Setmana Santa i Pasqua

  • Home
  • Almenara posa a punt les àrees recreatives per a la Setmana Santa i Pasqua

Almenara posa a punt les àrees recreatives per a la Setmana Santa i Pasqua

L’ajuntament ha ampliat l’accés al Paratge dels Estanys per a millorar la seguretat viària

L’Ajuntament d’Almenara ja ha preparat, netejat i adequat les àrees recreatives de la localitat, tant en els Estanys com en la Muntanyeta del Dipòsit per a les pròximes celebracions de la Setmana Santa i Pasqua en les quals veïns, veïnes i visitants acudeixen a aquests espais per a passar la jornada, dinar o berenar entre altres qüestions.

L’alcaldessa ha assenyalat que “després de dos anys en què no han estat operatius en aquestes dates per la covid-19 aquests espais, els hem posat a punt per a aquests dies”. Això sí, ha demanat “responsabilitat en la diversió, civisme i un bon ús de les àrees recreatives, igual que el fems que es genere es deposite en els llocs assignats”.

A més, davant una previsió d’alta afluència de visitants i de vehicles, s’ha preparat, netejat i adequat la zona d’aparcament del Paratge dels Estanys, així com també tot el seu entorn. Al mateix temps, per tindre una major seguretat, s’ha ampliat el punt d’accés al paratge que era una miqueta estret, creant un carril per a l’entrada i un altre per a l’eixida més amplis.

L’alcaldessa també ha demanat “responsabilitat” a totes aquelles persones que visiten els diversos espais naturals, tant en la zona de marjal, com en les àrees de muntanya, respectant “la fauna i flora que tenim” així com el “patrimoni històric existent en el nostre terme municipal” al igual que també “les parcel·les privades de cultius”.

A més durant aquesta Setmana Santa, la Biblioteca de la Platja Casablanca, situada en el Centre Social Miguel Hernández, estarà oberta de 10.30 a 14 hores els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril, mentre que la Biblioteca Pública Joan Fuster d’Almenara obrirà els mateixos dies de 8.30 a 14.30 hores. També estarà oberta l’Oficina de Turisme de la Platja Casablanca el Dijous, Divendres i Dissabte Sant al matí.

deja tu comentario

0