C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara obri les inscripcions per a les activitats esportives de la temporada 2021-2022

Les principals novetats seran les classes de ballet i la zumba kids

Ja està obert el període d’inscripcions per a les activitats esportives que organitza l’Ajuntament d’Almenara per al curs 2021-2022 a partir del pròxim 4 d’octubre. Totes aquelles persones interessades ja poden passar a inscriure’s per les instal·lacions de la regidoria d’Esports situades en el Molí d’Arròs de 9.30 a 14 hores on també podran informar-se de l’oferta i tarifes. El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “hem realitzat una programació de cursos atractiva, tenint en compte les demandes i experiències, i a més adaptada a totes les edats”.

Les principals novetats d’enguany venen de la mà del curs de ballet que impartirà Inés Pastor des de l’Escola Dansart i que oferirà sessions els dimarts i dijous, tant per a infantil com primària. També per als més xicotets i xicotetes, a partir de 3 anys i amb sessions per a infantil i primària arriba la segona novetat de la temporada, la zumba kids, que se celebrarà cada dilluns. L’oferta infantil també tindrà gimnàstica aeròbica i la psicomotricitat, així com la tecnificació de futbol, que es consolida en la programació després de l’èxit del passat exercici.

A més, com cada temporada tampoc faltaran les clàssiques classes de zumba fitness, freestyler i les botes de rebot del jumple by aerower. No faltaran les tradicionals classes d’spinning ni tampoc el running, que es completaran amb la gimnàstica per a embarassades, la gimnàstica per a la tercera edat, i l’harmonia corporal.

El hiit, novetat la passada temporada, es consolida en la programació, al costat d’un clàssic com són les classes de hapkido per a totes les edats a partir de 4 anys. La Pilota Valenciana tornarà a ser un dels grans atractius de la programació, especialment després dels guardons i èxits aconseguits recentment per l’Escola Municipal de Pilota Valenciana, segons ha explicat el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent. A més en el que és oferta de clubs, també s’integren en la programació les classes de triatló, tennis i pàdel.

Finalment destacar que el gimnàs municipal tindrà servei de monitor de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores, i els dissabtes de 9 a 12. 

deja tu comentario

0