C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara obri la temporada d’estiu a la Platja Casablanca amb la posada en marxa del servei de vigilància i socorrisme

  • Home
  • Almenara obri la temporada d’estiu a la Platja Casablanca amb la posada en marxa del servei de vigilància i socorrisme

Almenara obri la temporada d’estiu a la Platja Casablanca amb la posada en marxa del servei de vigilància i socorrisme

L’operatiu estarà en marxa des de les 10.30 del matí fins a les 20.30 hores

La localitat d’Almenara ha posat en marxa des de hui tot l’operatiu per a la temporada d’estiu en activar-se ja els posta sanitària i els punts de vigilància dels i les socorristes al llarg del litoral, que estaran operatius entre les 10.30 del matí i les 20.30 hores fins a final de temporada. En total seran 13 els i les socorristes que s’encarreguen de la vigilància del litoral de la Platja Casablanca.

Al mateix temps destacar que l’Ajuntament d’Almenara també ha fet les tasques de neteja i adequació de l’entorn dins de les seues competències així com la instal·lació dels diversos elements com a passarel·les, dutxes o papereres.

No obstant això, a causa de les obres de les esculleres i altres incidències aquest primer tram de l’estiu es presenta amb algunes qüestions pendents. Per exemple, tot el nucli del barri antic estarà sense vigilància fins que finalitzen les obres de les esculleres i la platja estiga adequada per al bany. Quan estiga en condicions començarà el servei en aquesta zona.

A més, també s’està pendent que Costes, que és l’administració que té les competències, remate tots els treballs i finalitze l’adequació del tram sud on hi ha un “escaló”, qüestió que es realitzarà en breu.

deja tu comentario

0