C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara no autoritzarà casals de penyes ni ocupacions de la via pública

El consistori demana “responsabilitat” davant la proximitat de les dates en les quals havien de celebrar-se les festes patronals 

L’Ajuntament d’Almenara a causa de la situació sanitària per la pandèmia de la covid-19 no autoritzarà enguany cap casal ni penya davant la pròxima arribada de les dates en les quals haurien de celebrar-se les festes patronals de la localitat. Al mateix temps també s’informa que no hi haurà cap mena d’autoritzacions per a l’ocupació de la via pública per a la realització d’esdeveniments. També queda prohibit el consum d’alcohol al carrer.

Policia Local, Guàrdia Civil i agents de la Policia Autonòmica reforçaran la vigilància durant aquestes jornades en la localitat per a impedir les activitats no autoritzades que suposen aglomeracions de gent i risc per a la salut, vetlant pel compliment de les resolucions vigents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Segons els decrets vigents, les infraccions greus podran ser sancionades amb multes d’entre 601 i 30.000 euros, mentre que les molt greus amb multes d’entre 30.001 euros i 60.000.

També en el cas que es produïsquen reunions familiars o d’amistats es recomana que s’atinguen a les normatives vigents, respectant distàncies, l’ús de la màscara, així com controlar el nombre d’assistents, sempre ateses les recomanacions de la Conselleria de Sanitat.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha demandat “ara més que mai, molta responsabilitat i compliment de les normes i recomanacions per la salut de tots i totes”. Pérez ha assenyalat que “sabem que s’acosten dies en què és habitual reunir-nos i passar-ho bé, però aquest és un any especial en el qual no podrem fer-lo com de costum, per això és moment d’actuar amb altura de mires perquè més endavant tots i totes puguem gaudir i celebrar les nostres festes i esdeveniments com es mereixen”, però per a tornar a aquestes celebracions “ara cal ser més responsables que mai”.

Al mateix temps, també cal recordar que en els locals de restauració l’aforament a l’interior és del 75% i a les terrasses el 100% de les taules autoritzades, així com que la distància entre taules ha de ser de 1,5 metres i que només pot haver-hi un màxim de 10 persones per taula o agrupació de taules. Als clients informar-los que han de portar la màscara posada quan no s’està consumint, màscara que recordem és obligatòria. Finalment recordar que està prohibit fumar a menys de 2 metres d’altres persones.

 

 

 

 

deja tu comentario

0