C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara modificarà les normatives per a evitar la instal·lació de salons de joc prop dels centres educatius

El procés s’iniciarà per acord de totes les formacions polítiques amb una Declaració Institucional en el pròxim ple

L’Ajuntament d’Almenara aprovarà dimecres que ve en sessió plenària ordinària una Declaració Institucional amb l’objectiu de prohibir que s’instal·len sales de joc prop dels centres educatius de la localitat. Per a això s’instarà als serveis tècnics municipals que elaboren i realitzen tots els passos necessaris per a poder modificar les normes subsidiàries del planejament urbanístic d’Almenara en aquest sentit.

Al tractar-se d’una Declaració Institucional, la proposta compta amb el suport de totes les formacions polítiques de l’arc municipal, així com dels regidors no adscrits. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez ha assenyalat que “tal com vam fer en el seu moment perquè no pogueren instal·lar-se gasolineres en les proximitats d’aquests centres educatius, ara volem evitar que prop d’ells es puguen instal·lar aquests salons de joc, en la línia de les diverses normatives legislatives que prompte veuran la llum”.

L’alcaldessa ha mostrat “la preocupació per la problemàtica de la ludopatia existent en la nostra societat, una ludopatia que segons els estudis, cada vegada afecta més als nostres joves, per això busquem iniciar els tràmits per a realitzar aquest canvi normatiu amb l’objectiu que aquests salons a Almenara com a mínim no arriben a instal·lar-se en llocs pròxims als centres educatius”.

 

 

 

deja tu comentario

0