Noticias del pueblo|

L’edició de 2021 s’ha realitzat presentant els treballs de manera virtual

L’Ajuntament d’Almenara ha entregat els premis del V Concurs de Màscares que ha organitzat recentment el Casal Jove amb motiu del carnaval. A causa de la pandèmia del Covid-19 enguany el concurs va adoptar el format digital ja que s’havien d’enviar fotografies de les màscares confeccionades. Cal recordar que aquestes havien de ser d’elaboració pròpia i es podien utilitzar tota classe de materials. El jurat, compost pels Quintos 2020 ha valorat la creativitat, l’estètica i l’ús de materials reciclats, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. L’exposició també s’ha realitzat de manera virtual en les xarxes socials municipals.

Pel que respecta a les persones guardonades, destacar que en categoria infantil la millor màscara ha sigut la de Daniela Pérez Fuster, en la categoria de primària han sigut Josep Arnau Julià i Laia Baez Navarro i en la d’adult ha correspost a María Garcerà Gimeno. Els premis han consistit en un detall i un diploma en cada categoria.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad