C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara lliura els premis del concurs de fotografia escolar «Vila d’Almenara 2020»

Les imatges es podran veure pròximament en una exposició virtual en les xarxes socials municipals

El Molí d’Arròs d’Almenara ha acollit recentment l’acte de lliurament dels guardons de la VI edició del concurs de fotografia escolar “Vila d’Almenara 2020” organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara. La temàtica del concurs ha sigut un any més el propi municipi, com són els edificis, monuments, paratges, costums o activitats vinculades a la localitat.

Així, en la categoria per als escolars de primària, el primer premi ha sigut per a les instantànies realitzades per Àfrica Mateos Bou. El segon va correspondre a les fotografies d’Alejandro Rius Córdoba, mentre que el tercer ha sigut Vicent Morales Arrando. Pel que respecta a la categoria d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) el primer premi ha sigut per a María José Queralt Sánchez, seguida d’Aarón Vico Bueso, i d’Emma Bueso Martín. Els premis han consistit en una càmera digital d’aventura i un diploma per al guanyador de cada categoria, així com un detall i diploma per al segon i tercer classificat en cadascuna de les seccions. El primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Francesc Bargay va ser l’encarregat d’entregar els guardons.

Les fotografies vencedores es podran contemplar pròximament en una mostra virtual que es podrà veure a través de les diverses xarxes socials de l’Ajuntament d’Almenara.

 

 

 

deja tu comentario

0