C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara ja té els cartells per a les Festes d’Estiu i per a les Festes Patronals

Nerea Roca i Joaquín Ortiz obtenen el primer premi en el de les festes de la Platja, mentre que Jerónimo Melian, Desirée Moraga i Neus Pallarés guanyen el de les festes patronals

Almenara ja té cartells, tant per a les festes d’estiu de la Platja Casablanca com per a les festes patronals de la localitat, després de la decisió del jurat del VII Concurs Escolar de cartells convocat a aquest efecte.

Així, segons el torn rotatori, enguany corresponia a l’alumnat de cinqué i sisé de Primària del CEIP Juan Carlos I elaborar els cartells per a les festes de la Platja Casablanca. Després de la fallada, es va acordar pel jurat que l’equip guanyador, i per tant, el millor cartell, fora el de Nerea Roca i Joaquín Ortiz. En segona posició ha quedat l’equip format per Claudia Ariza i Àfrica Mateos, quedant en tercer lloc el cartell presentat per Blanca Gómez Martínez. El premi serà un curs a triar, bé de l’Escola Esportiva Municipal o del Centre FPA Paulo Freire.

Pel que respecta al concurs de cartells per a les festes patronals, enguany li corresponia a l’alumnat d’ESO de l’IES Almenara. Així el cartell guanyador ha sigut el confeccionat per l’equip format per Jerónimo Melian, Desirée Moraga i Neus Pallarés. El segon premi ha sigut per al cartell realitzat per Paula Badía, Ainoa Sánchez i Aymane Aouache. El tercer premi ha recaigut en el cartell elaborat per Jorge Ciro i Lorena Zaharie. El premi serà un curs a triar entre els que ofereix l’Escola Esportiva Municipal o els del Centre FPA Paulo Freire.

 

 

 

deja tu comentario

0