C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara fomentarà el turisme d’observació d’ocells

El consistori s’adhereix al programa Creaturisme de Turisme Comunitat Valenciana en la seua modalitat de “birding”

L’Ajuntament d’Almenara, amb la finalitat de continuar potenciant un turisme especialitzat, de qualitat i respectuós amb el medi ambient, s’ha adherit al programa Creaturisme de Turisme Comunitat Valenciana, en concret a la modalitat de turisme ornitològic, més conegut com “birding” dins dels productes especialitzats a promocionar.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “ens adherim a Creaturisme Birding per a continuar oferint alternatives turístiques especialitzades i diferencials, que tenen un gran potencial en la nostra localitat, perquè comptem amb importants paratges naturals com els Estanys i la marjal, enclavaments reconeguts internacionalment per la presència de nombroses aus, que poden ser observades a distància, sempre respectant-les així com respectant l’entorn”.

D’aquesta manera s’obri una nova via innovadora d’un turisme de qualitat i respectuós ambientalment, per al que es compta amb una ruta específica amb uns panells autoguiables dels ocells presents en el paratge. Aquesta ruta està adaptada al públic familiar i és una de les primeres inclusives de la Comunitat Valenciana. Aquestes accions completaran la ruta i activitats habituals dels Estanys, i les realitzades pel Centre d’Interpretació de la Línia XYZ, sense oblidar les millores i tasques de neteja que s’estan realitzant a l’entorn de manera permanent.

Amb aquesta adhesió a Creaturisme Comunitat Valenciana en la seua modalitat de “birding” es busca fomentar el turisme específic per a continuar creixent en l’aposta per un turisme de qualitat i sostenible, aprofitant els grans espais naturals amb els quals compte Almenara.

 

deja tu comentario

0