C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara explora donarà a conéixer els paratges del terme municipal d’una forma saludable i respectuosa amb el medi ambient

  • Home
  • Almenara explora donarà a conéixer els paratges del terme municipal d’una forma saludable i respectuosa amb el medi ambient

Almenara explora donarà a conéixer els paratges del terme municipal d’una forma saludable i respectuosa amb el medi ambient

S’oferiran set rutes gratuïtes guiades, amb la novetat del ciclobirding

A partir del pròxim dilluns començarà la programació d’Almenara Explora, la renovada aposta de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Almenara per a donar a conéixer els principals paratges i enclavaments naturals de la localitat i les seues proximitats d’una manera saludable i acurada amb el medi ambient.

Seran set rutes gratuïtes que s’oferiran en diverses modalitats entre el 4 de juliol al 8 d’agost, amb inscripció prèvia en l’Oficina de Turisme del Molí d’Arròs d’Almenara fins al dia anterior a la celebració. Es recomana als assistents que porten calçat còmode, aigua, protecció solar, i repel·lent de mosquits.

El programa començarà aquest dilluns 4 de juliol amb la ruta titulada “Font de Quart, Font de vida” amb destinació a aquesta emblemàtica font i paratge del municipi veí, brollador que proveeix al municipi d’Almenara. L’eixida serà a les 19 hores des del Poliesportiu Municipal. La dificultat serà baixa i la duració prevista de 2 hores.

La segona ruta serà el dilluns 11 de juliol i portarà per títol “Descobrim la Muntanya Blanca”. L’eixida serà a les 19 hores des de l’Estació de Renfe. La ruta durarà 2 hores aproximadament i la dificultat serà mitjana. La tercera ruta serà el dilluns 18 de juliol, amb el lema “Terres de conquesta. La Muntanya del Cid” amb eixida a les 19 hores des de l’Estació de Renfe. La dificultat serà alta i la duració aproximada serà de dues hores.

CICLOBIRDING

El divendres 22 de juliol arribarà una de les novetats, la ruta ciclobirding per a observar els ocells de l’entorn dels Estanys i Marjal amb bicicleta. L’eixida serà a les 9 del matí des dels Estanys d’Almenara.

El dilluns 25 de juliol arribarà la “Ascenció al Castell d’Almenara”, amb eixida a les 7 de la vesprada des de la Plaça de la Constitució. La dificultat serà alta i la duració de 2 hores. Per a l’1 d’agost s’ha programat la ruta amb lema “la Marjal, cultius tradicionals” amb l’eixida també a les 19 hores des de l’Oficina de Turisme i amb dificultat alta.

L’última ruta prevista serà el 8 d’agost, que portarà per títol “Paissatge agrari i aljub del Poalet” que eixirà a les 19 hores des del Poliesportiu Municipal i serà de dificultat baixa.

Recordar que les rutes són gratuïtes però és necessària la inscripció obligatòria en l’Oficina de Turisme d’Almenara, amb termini fins al dia anterior de la realització. Es pot trucar als telèfons 96 262 33 45 o bé al 96 262 31 00. També es pot consultar a través del correu electrònic Turisme@almenara.es

D’altra banda, recordar que la Regidoria de Turisme d’Almenara, continuarà aquest estiu oferint les visites guiades concertades a l’Aula de la Natura i al Paratge dels Estanys. Les persones interessades poden informar-se en l’Oficina de Turisme d’Almenara.

deja tu comentario

0