C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara estrena el segon «Camí segur a l’escola» de la localitat

  • Home
  • Almenara estrena el segon «Camí segur a l’escola» de la localitat

Almenara estrena el segon «Camí segur a l’escola» de la localitat

30/01/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Transcorre des de la Plaça Constitució fins al col·legi

L’Ajuntament d’Almenara ha adequat un segon “Camí segur a l’escola” que transcorre per la part alta de la localitat, amb inici en la Plaça de la Constitució (Agüelets) i final en el CEIP Juan Carlos I. Aquest camí se suma al ja existent des de 2019 que connecta l’Escola Infantil Municipal amb el col·legi.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que amb aquesta iniciativa “seguim amb el projecte iniciat, que es va veure paralitzat per la pandèmia, i que ara recuperem amb la posada en marxa d’aquest segon camí per la part alta de la localitat, que ja es pot utilitzar, per la qual cosa es podrà anar caminant fins a l’escola amb una major seguretat”.

El nou camí segur comença en la Plaça Constitució a l’altura del Carrer Castelló, i transcorre pel carrer La Creu fins al centre educatiu. El camí està senyalitzat i compta amb tots els elements de seguretat pertinents.

Aquest és el segon esglaó d’una xarxa de camins segurs i interconnexions que a poc a poc anirà realitzant-se dins del programa amb l’objectiu de facilitar la mobilitat segura i que s’ha anat treballant i consensuant des de l’Ajuntament d’Almenara a través de la Policia Local, amb l’AMPA i la comunitat educativa.

0