C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

ALMENARA CONTRACTA A SIS PERSONES DESOCUPADES GRÀCIES AL PROGRAMA EMERGE

  • Home
  • ALMENARA CONTRACTA A SIS PERSONES DESOCUPADES GRÀCIES AL PROGRAMA EMERGE

ALMENARA CONTRACTA A SIS PERSONES DESOCUPADES GRÀCIES AL PROGRAMA EMERGE

20/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

L’ajuntament ha rebut una subvenció de 66.000 euros procedent de la Generalitat Valenciana a través de Labora

L’Ajuntament d’Almenara ha contractat sis persones dins del Programa Emerge amb la finalitat de poder realitzar accions previstes en plans o procediments d’emergència en l’àmbit forestal. Estes contractacions compten amb una subvenció de 66.000 euros procedent de la Generalitat Valenciana a través de Labora.

En este cas, destacar que s’ha contractat un capatàs i cinc peons que estan rebent estos dies formació, tant pràctica com teòrica, per a incorporar-se en breu a les tasques que han de realitzar. Els contractes tenen una duració de sis mesos.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “una vegada més continuem apostant per la generació d’ocupació, en este cas gràcies al programa Emerge pel qual rebem una subvenció de 66.000 euros des de Labora”. L’alcaldessa ha assenyalat que “des de l’Ajuntament d’Almenara, continuarem apostant per la generació d’ocupació i la formació, un dels nostres objectius prioritaris, per la qual cosa continuarem acudint i presentant-nos als plans i línies d’ajuda que oferisquen les diverses administracions”.

0