C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara commemora el Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama amb activitats esportives especials

  • Home
  • Almenara commemora el Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama amb activitats esportives especials

Almenara commemora el Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama amb activitats esportives especials

19/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

S’han realitzat sessions de gimnàstica per a la tercera edat, zumba i freestyler

L’Ajuntament d’Almenara, a través de la Regidoria d’Esports ha commemorat el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama amb una sèrie d’activitats esportives obertes a tota la població en les quals les samarretes roses han estat presents, així com també una taula informativa de la Junta Local d’Almenara de l’Associació Espanyola contra el Càncer, encapçalada per la seua presidenta, María Ángeles Roldán en la qual s’han pogut realitzar donatius o bé comprar diversos productes o loteria contra el càncer.

Així, les activitats han començat al matí en la Plaça 8 de Març amb una sessió de gimnàstica per a la tercera edat, a la qual ha seguit un esmorzar d’entrepans de pernil i de tonyina per a les persones assistents per gentilesa de Forn Granados.

Ja a la vesprada, la sala multiusos del gimnàs municipal ha acollit una sessió especial de zumba, mentre que en el poliesportiu cobert s’ha celebrat una classe, també especial, de freestyler.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha agraït la participació en les activitats esportives celebrades en aquesta jornada, així com la col·laboració amb la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer. Vicent ha assenyalat que “amb aquestes activitats hem volgut ressaltar que l’esport i la vida saludable són la millor prevenció”.

 

0