C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebrarà el Nadal Jove entre el 27 i el 30 de desembre

  • Home
  • Almenara celebrarà el Nadal Jove entre el 27 i el 30 de desembre

Almenara celebrarà el Nadal Jove entre el 27 i el 30 de desembre

29/11/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Hi haurà tallers i activitats amb accés lliure cada vesprada en el Casal Jove

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almenara ja ha presentat les activitats del Nadal Jove que se celebrarà entre el 27 i el 30 de desembre de 17.30 a 19.30 hores en el Casal Jove de la localitat amb accés lliure i gratuït. Hi haurà diversos tallers sobre temes com crear canals de youtube, teatre, dansa o fins i tot disfresses.

La primera activitat serà el dimarts 27 de desembre amb un Cosplay, en el qual amb l’ús de disfresses i accessoris es crearan representacions dels personatges favorits dels joves que acudisquen a la sessió. Les arts escèniques seran les protagonistes de les activitats del dimecres 28 amb un taller de teatre en el qual s’aprendrà entre altres qüestions a improvisar, autocontrolar-se, a expressar-se corporalment, tot això amb jocs i dinàmiques per a dependre a actuar.

Les noves tecnologies i les xarxes socials tindran la seua sessió especial el dijous 29 de desembre amb un taller dedicat a com crear un canal de youtube, en el qual es donaran trucs i consells, així com s’ensenyarà a usar internet de manera responsable. Finalment, les activitats conclouran el divendres 30 de desembre amb un taller on el ball i la dansa seran protagonistes. 

0