C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebrarà el Festival Cultural «La Nit Taronja» del 23 al 25 d’abril

Es realitzaran exposicions, jazz, dansa i música familiar durant tot el cap de setmana

L’Ajuntament d’Almenara ha programat per al cap de setmana entre el divendres 23 al diumenge 25 la cinquena edició de la “Nit Taronja”, el Festival Cultural d’Almenara, coincidint amb el Dia del Llibre, que se celebrarà amb totes les mesures sanitàries vigents i necessàries, i que comptarà amb exposicions, concerts, dansa i activitats familiars, totes de caràcter gratuït. En aquesta edició, a causa de les mesures sanitàries, s’ha decidit concentrar els espectacles musicals i de dansa en un mateix lloc a l’aire lliure, que serà la Plaça del Molí d’Arròs. El Festival Cultural d’Almenara retorna així a la programació anual després de no pode realitzar-se el passat exercici per la Covid-19.

La “Nit Taronja” començarà el divendres 23 d’abril a les 17.30 hores de la vesprada amb la inauguració de l’exposició de Cúmul, del Col.lectiu d’Artistes Castellonencs titulada “Crisi” on els huit artistes que configuren el grup reflexionen a través de les seues obres sobre la deriva de la societat contemporània. La mostra es podrà veure en el Museu del Molí d’Arròs.

La música prendrà el relleu a les 19.30 hores amb el concert de Volta Trio, que oferirà un concert de jazz amb Aarón Díaz al piano, Toni Carrillo a la guitarra, i Eva Serrano al contrabaix. L’activitat es realitzarà en la Plaça del Molí d’Arròs amb aforament limitat i les mesures sanitàries vigents.

En la matinal del dissabte 24 les activitats es traslladen al Centre d’Interpretació de la Línia XYZ, situat en el Paratge dels Estanys, que ha programat una jornada de portes obertes per a donar a conéixer les cessions realitzades per José María Rodríguez.

A la vesprada, Vicente Blasco Ibáñez, serà el gran protagonista, ja que es realitzarà l’espectacle de dansa titulat “Blasco” amb Álex Guerra i Pere Bodí que repassaran a través de la dansa, la literatura i la música, la història i la vida de l’escriptor i polític valencià. La cita serà a les 19 hores en la Plaça del Molí d’Arròs amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries vigents.

La programació de la “Nit Taronja” acabarà el diumenge 25 d’abril a les 19 hores amb un espectacle de música familiar a càrrec de Rodamons Teatre que presentaran “Emocionant”. La cita serà en la Plaça del Molí d’Arròs amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries vigents.

 

deja tu comentario

0