C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebrarà el divendres per primera vegada el Xupinasso de les Festes Patronals

  • Home
  • Almenara celebrarà el divendres per primera vegada el Xupinasso de les Festes Patronals

Almenara celebrarà el divendres per primera vegada el Xupinasso de les Festes Patronals

Hi haurà festa de l’espuma, cercavila i finalment, música en la Carpa dels Quintos

Per primera vegada les festes patronals d’Almenara comptaran amb la celebració del Xupinasso, que donarà pas als dies grans dels festejos. La cita serà divendres que ve, si les condicions meteorològiques ho permeten, a partir de les 17.30 hores des del balcó de l’ajuntament.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “ens van suggerir la proposta de celebrar un Xupinasso el dia abans dels bous tal com es fa en altres localitats, qüestió que ens va agradar”, no obstant això “vam decidir realitzar una consulta veïnal a través del canal d’Instagram de la Regidoria de Festes i la resposta favorable va ser aclaparadora, per la qual cosa ens vam posar a treballar en l’acte que organitzarem en col·laboració amb els Quintos  i Quintes de 2022, buscant que estiga obert a un públic familiar”.

Així doncs, divendres que ve a les 17.30 es dispararà des del balcó de l’ajuntament el primer Xupinasso de les festes patronals d’Almenara, un acte en el qual a més del tret del coet anunciador vindrà acompanyat d’una festa de l’espuma en la plaça enfront del consistori, que donarà pas a una posterior cercavila amb una xaranga fins a arribar al recinte firal on continuarà la festa amb diverses actuacions programades pels cinquens i cinquenes de 2022 per a culminar la vesprada.

Per part seua, la regidora de Festes, Débora Marín, ha convidat “a les penyes, així com als veïns i veïnes d’Almenara a participar i gaudir d’aquest acte que se celebra per primera vegada en la localitat”. El Xupinasso 2022 estarà organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Almenara i els Quintos i Quintes 2022.

 

 

deja tu comentario

0