C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebrarà el Carnestoltes 2021 en les xarxes socials

El V Concurs de Màscares serà enguany en format digital

L’Ajuntament d’Almenara ja ha presentat la programació del Carnestoltes 2021 que serà un carnestoltes “en línia” a través de les xarxes socials a causa de la Covid-19 i que inclourà tallers, vídeos, així com el tradicional concurs d’elaboració de màscares, l’exposició de les quals enguany serà també a través de les xarxes socials municipals.

Cronològicament, la primera activitat serà el V Concurs de Màscares que organitza el Casal Jove, que enguany adopta el format digital en tots els sentits. Enguany s’hauran d’enviar fotografies de les màscares o amb elles posades des de dijous que ve 11 de febrer fins al dimecres 24 d’aquest mateix mes. Les imatges en format jpg o png es podran enviar al correu electrònic pgarcia@almenara.es o bé a través de whatsapp enviant-la al 623 42 17 indicant nom, cognoms, telèfon, edat i curs de l’o la concursant. Si no es disposa de mitjans digitals es podrà contactar amb el Casal Jove per a tramitar el lliurament de la màscara.

Les màscares hauran de ser d’elaboració pròpia i es podran utilitzar tota classe de materials tant per a la confecció com per a la decoració. Destacar que podrà cobrir la cara fins i tot podran eixir els adorns o bé cobrir part de la mateixa com un antifaç. El jurat valorarà la creativitat, l’estètica i la utilització de materials reciclats, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Pel que respecta a les categories, destacar que podran participar a partir de 3 anys a través de les categories següents: infantil (3 a 5 anys), primària (6 a 12 anys), júnior (13 a 18 anys) i adult (a partir de 19 anys). Els premis seran un detall i un diploma en cada categoria. El jurat, format per la Cinquena 2020, es reunirà el 25 de febrer per a posteriorment comunicar el veredicte.

Enguany l’exposició de les màscares serà virtual, per la qual cosa es podran veure les fotografies de les mateixes en les xarxes socials municipals, tant en el canal de Facebook de l’Ajuntament d’Almenara com en l’Instagram del Casal Jove. Aquesta mostra de màscares es podrà contemplar en tots dos canals a partir de l’1 de març.

TALLER D’ELABORACIÓ DE MÀSCARES EN LÍNIA

A més el Casal Jove ha programat per a divendres que ve 12 de febrer dins de la programació del Carnestoltes 2021 dues sessions d’un taller d’elaboració de màscares que es retransmetrà a través del Facebook de l’Ajuntament d’Almenara i de l’Instagram del Casal Jove. La primera sessió del taller serà a les 17.30 hores i estarà destinada al públic infantil i familiar, mentre que la segona sessió, la de les 19.00 hores estarà destinada als adolescents i adults.

VÍDEO DELS CARNESTOLTES D’ANYS PASSATS

Finalment, com no podrà haver-hi desfilada ni festa posterior a causa de la situació sanitària que estem patint per la Covid-19, el dissabte 20 s’emetrà un vídeo recopilatori amb algunes imatges dels carnestoltes de les desfilades i festes dels anys anteriors que es podrà veure a través del Facebook de l’Ajuntament d’Almenara i de l’Instagram del Casal Jove d’Almenara.

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0