C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebrarà el Campus Esportiu de Nadal del 27 al 30 de desembre

Les inscripcions, per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys, s’obriran el dilluns 8 de desembre en el Molí d’Arròs

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara ha programat una nova edició del Campus Esportiu de Nadal que se celebrarà en la localitat del 27 al 30 de desembre de 9 a 13.30 hores amb l’objectiu que els i les participants passen un Nadal divertit i saludable.

Segons ha explicat el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, en aquesta nova edició del Campus Esportiu de Nadal, els xiquets i xiquetes participants podran practicar un ampli ventall de modalitats esportives com l’atletisme, pàdel, o ciclisme entre altres, així com també practicar l’anglés. El Campus Esportiu de Nadal serà molt similar al realitzat el passat estiu i se celebrarà en dues instal·lacions, el pavelló Poliesportiu Cobert i el Camp de Futbol de la Corona.

El Campus Esportiu de Nadal anirà dirigit a xiquets i xiquetes entre 6 i 14 anys d’edat. Podran inscriure’s a partir del pròxim dilluns 8 de novembre fins al divendres 3 de desembre en el Molí d’Arròs de 9.30 a 14 hores, sempre que no s’esgoten les places disponibles, que són limitades. Per a més informació es pot trucar al telèfon 962 61 01 07.

 

deja tu comentario

0