C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

ALMENARA CELEBRARÀ EL 9 D’OCTUBRE AMB DANSES, MÚSICA TRADICIONAL I UN SOPAR DE “PA I PORTA”

  • Home
  • ALMENARA CELEBRARÀ EL 9 D’OCTUBRE AMB DANSES, MÚSICA TRADICIONAL I UN SOPAR DE “PA I PORTA”

ALMENARA CELEBRARÀ EL 9 D’OCTUBRE AMB DANSES, MÚSICA TRADICIONAL I UN SOPAR DE “PA I PORTA”

02/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Les activitats seran el dissabte 7 a la vesprada en la Plaça del Molí

L’Ajuntament d’Almenara a través de l’àrea de Cultura organitzarà una sèrie d’actes dissabte que ve, 7 d’octubre, a la vesprada amb l’objectiu de commemorar la festivitat del 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana. Entre els actes destaquen la música tradicional, les danses i un sopar de pa i porta. A més, per al propi dimarts 9 es realitzarà un espectacle de màgia per a públic familiar en el CMC Paulo Freire.

Així, el dissabte 7 les activitats començaran a les 18.30 hores en el Carrer Sant Roc amb una dansà popular fins a la Plaça del Molí amb el Grup de Danses La Corona d’Almenara i la Llavor Dolçaina i Tabal d’Almenara. Posteriorment, es realitzaran ja en la plaça balls tradicionals com els fandangos i jotes, amb Pepe Vega d’Almenara al cant. Posteriorment, hi haurà jocs populars i música en directe d’Horitzontal Blues per a públic familiar.

La vetlada acabarà amb un sopar de pa i porta i “bureo” en la Plaça del Molí. Les persones interessades poden reservar les taules fins dijous que ve, 5 d’octubre, a l’Ajuntament d’Almenara.

ABRACADABRA

A més, dins de la programació, el propi dimarts 9 d’octubre a les 19 hores en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire arribarà l’espectacle de màgia per a públic familiar Abracadabra, a càrrec de la Troupe Malabó.

0