C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebra la Setmana del Llibre amb contacontes per a escolars

Els actes s’estan realitzant a la Biblioteca Joan Fuster i en el Saló Paulo Freire

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara, juntament amb la Biblioteca Municipal “Joan Fuster” i el CEIP Joan Carles I de la localitat estan celebrant aquests dies la Setmana del Llibre a través d’una sèrie d’activitats de contacontes i tallers que s’estan realitzant aquests dies tant a la Biblioteca Pública com en la Sala d’actes el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire. D’aquesta manera es reactiva aquesta celebració habitual que l’any passat no es va poder realitzar pel Covid-19 i els escolars tornen a conéixer i visibilitzar la Biblioteca després de tant de temps tancada a causa de la pandèmia.

Així, d’una banda, l’alumnat d’Infantil, així com de primer i segon de Primària està acudint a la Biblioteca Joan Fuster per grups per a participar en les diverses sessions programades on Xelo Estrada els ha contat la història i la llegenda de Sant Jordi, acompanyant les sessions amb imatges i un llibre “pop-up”. A més en les sessions també l’alumnat present ha pogut escoltar els contes “Una gallina en la azotea” i “Quan ens pugam abraçar”.

D’altra banda, l’alumnat de tercer a sisé de Primària està acudint a la Sala d’actes Paulo Freire per a participar en una activitat realitzada per Rebombori Cultural en la qual s’expliquen les tècniques de com crear un conte i després adaptar-lo a un contacontes per a la seua representació, acabant amb un conte curt escenificat.

 

 

 

 

deja tu comentario

0