C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebra la festivitat de Sant Roc

  • Home
  • Almenara celebra la festivitat de Sant Roc

Almenara celebra la festivitat de Sant Roc

El musical de cançons de Disney de Gisela i l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, tot un èxit

La localitat d’Almenara celebra hui la festivitat de Sant Roc, patró del municipi. Amb tal motiu, aquest matí s’ha realitzat el tradicional trasllat de la imatge del sant des de la seua capella fins a l’església per a celebrar allí la missa. En el trasllat, com a marca la tradició, els festers i festeres han portat fruites, verdures i hortalisses per a realitzar l’ofrena al patró. Els Quintos dels 27 anys s’han encarregat de portar la imatge. Aquesta vesprada hi haurà una nova missa a les set i després se celebrarà la processó amb la participació de la Colla Garramatxa, l’Associació de Danses la Corona i l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara.

A més, aquest matí, des del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ de la localitat s’han realitzat visites guiades al Conjunt Memorial de Darrere del Castell. Aquesta nit, a les 22.30 hores, en la carpa del rencinte firal s’oferirà el musical per a públic familiar “El Reino del León” organitzat per l’Ajuntament d’Almenara. L’accés serà lliure i gratuït. El punt final a la jornada el posarà la festa de la Penya ADT amb la col·laboració de l’ajuntament i els quintos i quintes 2022.

GISELA I L’ASSOCIACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D’ALMENARA

D’altra banda destacar que anit es va tancar la jornada de la Mare de Déu del Bon Succés, patrona d’Almenara, amb un gran castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia local Hermanos Caballer i l’espectacular concert de bandes sonores de pel·lícules de la factoria Disney que va oferir la cantant Gisela juntament amb la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït i felicitat a la banda de música de la localitat pel “gran esforç realitzat per a aquest concert, per la gran faena d’ahir, per saber adaptar-se a les circumstàncies provocades per la pluja i per la seua magnífica actuació d’anit”. A més també ha agraït a la brigada municipal el treball i esforç realitzat ahir perquè la Carpa de Festes poguera acollir el concert, previst inicialment en l’exterior, davant l’amenaça de pluja existent i que finalment va arribar. També ha agraït l’assistència a les més de mil persones que van acudir al concert omplint la Carpa, malgrat el mal temps.

TORNEN ELS ACTES TAURINS

Demà dimarts a les 10 se celebrarà la tradicional Missa d’Ànimes. Posteriorment, a partir de les 12 se celebrarà una prova de vaques de la ramaderia local Tauro Covatelles organitzat per Bar Els Cristals (Casa Adela) i l’Ajuntament d’Almenara.

A la vesprada, a les 16.30 hores hi haurà un tancament infantil a càrrec de la Penya El Piló amb la col·laboració de l’ajuntament. I a les 17.30 s’exhibirà dos bous “cerrils” de les ramaderies de Los Galos i Jandilla, tots dos patrocinats per l’Ajuntament d’Almenara. A la nit, s’embolarà el bou de los Galos i després s’exhibiran vaquetes enfundades d’Hermanos Bellés organitzades per Kamicace amb la col·laboració de l’ajuntament.

A més a les 19 hores al carrer Sanchis Guarner, els Quintos dels 27 anys, celebraran un tardeo. A més a les 20.30 hores en la Plaça de la Font actuaran Sarao Rumba i dj Nano Rivera, que repetirà actuació a les 2 de la matinada en la carpa dels quintos, tot això organitzat per Kamicace.

deja tu comentario

0