C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

ALMENARA CELEBRA LA CERCAVILA DE HALLOWEEN AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

  • Home
  • ALMENARA CELEBRA LA CERCAVILA DE HALLOWEEN AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

ALMENARA CELEBRA LA CERCAVILA DE HALLOWEEN AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

31/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

La màgia, les disfresses, la música i un sopar de pa i porta per a més de 300 persones, també van protagonitzar la vetlada

Un any més pels carrers del nucli històric d’Almenara han passat els monstres més terrorífics en la ja tradicional cercavila de Halloween que ha comptat amb una grandíssima participació. Enguany Trebol Teatre s’ha encarregat de l’animació amb l’espectacle itinerant “Mounstros”. A més, com de costum els comerços de la zona, així com els veïns i veïnes han repartit caramels i llepolies al llarg de la cercavila.

El passacarrer ha acabat en el poliesportiu municipal on s’han realitzat diversos tallers de manualitats terrorífiques, així com un espectacle amb el mag-il·lusionista, Javier Botía, així com també balls horripilants i el concurs de disfresses per a xiquetes i xiquets.

Un sopar de “pa i porta” per a més de 300 persones en el poliesportiu i una minidisco per a públic familiar, posaran esta nit el punt i final a les celebracions de Halloween organitzades des de les àrees de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Almenara.

 

0