C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb una jornada de portes obertes de l’Aula de la Natura

A partir d’ara es podran reservar visites per a grups o escolars en l’Oficina de Turisme d’Almenara, i pròximament s’obrirà a tots els visitants

Aquest matí s’ha celebrat la Jornada de Portes Obertes de la nova Aula de la Natura d’Almenara coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, aula que és gestionada directament des de l’Ajuntament Almenara. Les instal·lacions se situen en el Paratge dels Estanys de la localitat, en la primera planta de la Casa dels Anglesos, compartint edifici amb el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ.

A l’Aula de la Natura, es pot trobar una exposició didàctica dirigida a tots els públics, però especialment al familiar i infantil, en la qual es dona a conéixer l’origen i la importància de la Marjal d’Almenara, les zones humides i hàbitats, la fauna i flora, les migracions o les raons per a protegir zones com els Estanys d’Almenara d’una forma dinàmica. L’exposició es completarà en el futur amb altres activitats i rutes que organitzarà l’Ajuntament d’Almenara.

A partir d’ara l’Aula de la Natura començarà a rebre visites guiades d’escolars o grups que podran reservar data i hora en l’Oficina de Turisme d’Almenara. En breu també obrirà les seues portes a tots els visitants al paratge, una zona que continua l’Ajuntament d’Almenara conservant, millorant i posant en valor. 

 

 

 

deja tu comentario

0