C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebra el Dia de la Mare de Déu del Bon Succés

  • Home
  • Almenara celebra el Dia de la Mare de Déu del Bon Succés

Almenara celebra el Dia de la Mare de Déu del Bon Succés

Aquesta nit se celebrarà en la Carpa del Recinte Firal el musical de Disney amb Gisela i la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara

Almenara, 25 de setembre de 2022

Almenara viu hui el dia gran de les festes, ja que s’està celebrant la festivitat la seua patrona, la Mare de Déu del Bon Succés amb diversos actes de caràcter religiós, esportiu, gastronòmic, pirotècnic i musical.

Així, com a marca la tradició, aquest matí s’ha realitzat el trasllat processional de la imatge de la Mare de Déu del Bon Succés des de la capella fins a l’església per a la celebració de la Santa Missa. Un any més, els festers i festeres han participat portant els vestits tradicionals d’Almenara. També han participat els Quintos i Quintes dels 27 anys, que han portat la imatge de la patrona. La banda de música ha posat les notes musicals al trasllat, mentre que els campaners d’Almenara, un any més, s’han encarregat de la realització del volteig de campanes de manera manual com es feia antigament, mentre que les dones del cor s’han encarregat de posar el punt musical a la Missa Major.

D’altra banda, en el poliesportiu cobert s’ha celebrat la partida de pilota valenciana en la modalitat de frontó, en la qual Pau de Borriol i Vicent de Moncofa s’han imposat per 41 a 33 a la parella formada per Ximo “el Negre” d’Almenara i Josep de Vila-real. Al mateix temps, en la zona del Recinte Firal, ha començat la primera edició del Concurs d’Arròs Lliure per a penyes, en la qual hi havia inscrits prop de 250 comensals per a menjar aquest migdia.

Aquesta vesprada està prevista una nova missa i la solemne processó en la qual a més dels festers i festeres i autoritats participarà l’Associació de Bombos i Tambors d’Almenara, junt l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara. Després es realitzarà un nou trasllat per a retornar la imatge a la seua capella.

Posteriorment està previst que a les 22 hores, se celebre el tradicional castell de focs artificials a càrrec de Hermanos Caballer en el Camí Cabeçol. I a les onze, arribarà en la Carpa del Recinte Firal, per l’amenaça de pluja, el gran espectacle musical “Disney” amb la participació de Gisela i la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília.

DIA DE SANT ROC

Demà dilluns se celebrarà el dia del patró d’Almenara, Sant Roc, amb visites guiades al Conjunt Memorial de Darrere del Castell al matí, així com els actes religiosos del trasllat i missa a partir de les 11.30. A la vesprada a les 19 hores de nou se celebrarà l’Eucaristia per a donar pas a la Solemne Processó de Sant Roc. A la nit, a les 23 hores, en l’Auditori Vicent Casanova Rebollar, arribarà el musical familiar “El Regne del Lleó” al qual seguirà en la Carpa dels Quintos la festa ADT.

 

 

 

deja tu comentario

0