C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara celebra el 9 d’Octubre amb «El violí valencià», teatre familiar i una exposició fotogràfica

  • Home
  • Almenara celebra el 9 d’Octubre amb «El violí valencià», teatre familiar i una exposició fotogràfica

Almenara celebra el 9 d’Octubre amb «El violí valencià», teatre familiar i una exposició fotogràfica

10/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

L’Ajuntament d’Almenara ha celebrat aquest cap de setmana amb diversos actes culturals el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Les activitats van començar el divendres amb l’exposició fotogràfica organitzada pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) en homenatge a Julián Negredo. Estarà oberta en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire fins al divendres 31 d’octubre en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20.30.

El dissabte a la vesprada la companyia Aimic Teatre va representar l’obra de teatre familiar “El Conte de Jaume I” en la qual Na Violant acompanyada de titelles conta la història de Jaume d’una forma divertida i participativa

Finalment ahir a la vesprada la Sala d’actes del CMC Paulo Freire va acollir l’espectacle “El Violí Valencià” de Marta Margaix, en el qual es va poder gaudir de la música popular tradicional valenciana d’una altra manera a través del violí, el cant i la dansa, combinada amb el loop station, aconseguint línies melòdiques i harmòniques en la interpretació de temes populars com “A la voreta de la mar”, seguidilles, jotes o música d’autors com Lluis Llach i Ovidi Montllor. La veu de Berta Íñiguez i la dansa de Joana Hernández van acompanyar a Margaix en l’escenari.

0