C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara cancel·la la fira d’estiu del comerç a la mar 2020

Hi haurà accions de suport al comerç local i restauració en l’últim trimestre de l’any

L’Ajuntament d’Almenara ha suspés la tradicional Fira d’Estiu del Comerç a la Mar que hauria de celebrar-se el pròxim cap de setmana a la Platja Casablanca a causa de la situació provocada per la Covid-19. El regidor de Comerç i Turisme, Juan Cruces, ha destacat que “després de consultar i explicar les mesures que s’haurien de prendre en aquesta edició, la gran majoria dels comerços han decidit no exposar, per la qual cosa hem suspés aquesta edició de la Fira de 2020”.

Segons ha explicat Juan Cruces, per a complir les condicions sanitàries la fira enguany havia d’abandonar la seua tradicional ubicació en el Passeig Marítim i traslladar-se a un dels aparcaments externs per a poder tindre la distància de seguretat entre els expositors i alhora garantir un aforament mínim. També havia d’estar en un recinte “tancat” externament, així com també realitzar un recorregut per als visitants. L’aforament també quedaria restringit així com les activitats complementàries. Després d’explicar la situació, segons ha explicat Cruces, i realitzar les pertinents consultes, els comerços en la seua gran majoria han optat per no exposar, no arribant a un número mínim per a realitzar la fira, que “esperem que si tot va bé, poder celebrar l’any que ve amb normalitat”.

No obstant això, Juan Cruces, ha assenyalat que “al no realitzar la Fira, estem preparant una campanya especial amb accions de suport al comerç local en l’últim trimestre de l’any, després de l’estiu, per a la qual ja estem treballant des del departament, qüestió per la que pròximament realitzarem reunions amb el sector local del comerç, pimes i restauració”.

D’altra banda, el Club Xtrem també ha decidit enguany suspendre la tradicional Marxa Nocturna que es realitza cada estiu donada la situació provocada per la Covid-19 i els rebrots del virus que s’estan succeint.

 

leave a comment

0