C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Acaben les tasques informatives i de control dels auxiliars de platja

Han estat durant tot l’estiu operatius en el Passeig Marítim d’Almenara

Demà conclouen les tasques realitzades pels 9 auxiliars de platja que han estat al llarg de tot l’estiu en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca d’Almenara i voltants fent tasques d’informació i de col·laboració amb la Policia Local.

Destacar que la contractació de 5 dels auxiliars ha sigut cofinançada des del Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil amb el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur” i del Programa d’incentius a la contractació de persones joves per les entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil des de la Generalitat Valenciana mitjançant Labora. Els altres 4 auxiliars han sigut contractats directament per l’Ajuntament d’Almenara.

Entre altres, les tasques realitzades han sigut labors d’informació i control d’accés i aforament de la platja, així com vetlar pel compliment de les normatives i mesures de caràcter sanitari que han estat vigents a cada moment. De la mateixa manera també s’han encarregat de la recepció, orientació i informació als visitants que han acudit a la Platja Casablanca. Al mateix temps també han col·laborat a realitzar els avisos pertinents i a informar la Policia Local de les incidències detectades.

deja tu comentario

0