C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Acaben les obres d’accessibilitat a la zona esportiva, piscina i auditori d’Almenara

  • Home
  • Acaben les obres d’accessibilitat a la zona esportiva, piscina i auditori d’Almenara

Acaben les obres d’accessibilitat a la zona esportiva, piscina i auditori d’Almenara

S’han millorat els accessos per als vianants i eliminat barreres arquitectòniques gràcies al Pla 135 de la Diputació de Castelló

Ja han acabat les obres per a millorar l’accessibilitat a la zona esportiva municipal, piscina i Auditori Vicent Casanova Rebollar que ha executat l’Ajuntament d’Almenara dins de la seua línia política de continuar millorant l’accessibilitat en l’entorn urbà. Aquesta actuació s’emmarca dins de les obres del Pla 135 de la Diputació de Castelló a Almenara de l’exercici 2021, juntament amb l’adequació de la Plaça de la Font, que s’està realitzant en aquests moments.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la importància d’aquesta actuació que “facilitarà i millorarà d’una manera notable l’accés per als vianants a les instal·lacions esportives i auditori d’Almenara, suprimint les barreres arquitectòniques i els problemes que existien en la pavimentació”. D’aquesta manera els serà molt més fàcil a les persones amb diversitat funcional, que vagen en cadira de rodes, acudisquen amb carrets de bebé, o gent més major arribar a la piscina, al tennis o a les representacions i esdeveniments que es realitzen en l’Auditori Municipal Vicent Casanova Rebollar.

L’Ajuntament d’Almenara continuarà escometent en el municipi, de manera gradual, obres i actuacions que faciliten l’accessibilitat, tant en la via pública, com a les instal·lacions municipals.

deja tu comentario

0