C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

36 microempreses d’Almenara es beneficiaran de la segona fase de les ajudes del Pla Resistir

Se sumen a les 37 que van obtindre les ajudes en la primera fase del programa

En total s’han repartit 143.522 euros entre les dues convocatòries

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha signat el decret per al repartiment de la segona fase de les ajudes parèntesis del Pla Resisitir per un muntant global de 56.922 euros, que van ser els excedentaris de la primera convocatòria d’aquestes ajudes. L’objectiu és que totes les ajudes es quedaren en la localitat i per això després d’autoritzar-se la petició de l’Ajuntament d’Almenara, es va ampliar l’àmbit d’aquestes. Així, després del procés assenyalar que seran 35 microempreses i autònoms locals els que percebran 1.614,9 euros després del repartiment equitatiu proposat en les bases.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “d’aquesta manera es queden en el municipi d’Almenara la totalitat dels 143.522 euros que li corresponien a la localitat a través del Pla Resisitir, que sumant les dues fases es reparteixen entre 72 microempreses i autònoms locals, que és el que preteníem”. Així cal recordar que “després del procés inicial del Pla Resistir amb els requisits marcats per la Generalitat Valenciana van concórrer 37 empreses per a les quals es van poder repartir 86.600 euros que ja s’han pagat, però va quedar un excedent de 56.922 euros que no es va poder invertir, que és el que es repartirà ara equitativament entre les 35 sol·licituds que s’han aprovat i justificat de manera correcta, percebent un total de 1.614,9 euros cadascuna, arribant d’aquesta manera a altres sectors que no van poder beneficiar-se en la primera fase”.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la “importància d’aquest pla d’ajudes directes d’emergència per als nostres autònoms i microempreses que tan mal ho estan passant en aquesta època de pandèmia, la qual cosa suposarà una injecció econòmica que alleuge la seua situació, especialment la dels sectors més afectats per les restriccions que va haver-hi en el seu moment a causa del Covid-19”. De fet la primera part del pla ja està abonat, i ara en breu s’abonarà el segon després del pertinent decret.

Cal recordar que del muntant global de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir per a Almenara, és a dir dels 143.522 euros, un 15% és finançat per l’Ajuntament d’Almenara que aporta 21.528,30 euros, un 22,5% per la Diputació de Castelló que aporta 32.292,45 euros i un 62,5% per la Generalitat Valenciana que destina 89.701,25 euros, entitat que a més ha avançat els diners.

 

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0