Noticias del pueblo|

L’Ajuntament duplica el servei de Guarderia Rural durant l’estiu

Un total de 164 propietaris de terrenys rurals del terme municipal d’Almenara s’han acollit a la bonificació d’un 50% de la taxa agrícola impulsada des de l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar que els propietaris tinguen els seus camps nets i en condicions. L’import bonificat se situa en prop dels 12.500 euros. Aquesta vesprada, en el Consell Agrari Local s’ha informat del resultat de la campanya i de les comprovacions realitzades, ja que els agricultors havien de sol·licitar la bonificació el gener passat.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que aquesta mesura que impulsem des de l’equip de govern va vindre determinada per a “intentar solucionar un dels problemes que s’estan trobant moltes localitats, com la nostra, que són les zones de cultius abandonats que es converteixen en focus d’insalubritat amb animals, insectes, o plagues que poden passar als camps veïns o fins i tot suposar un risc d’incendi”. Vist el resultat, el regidor d’Agricultura, Lorenzo Vicent, ha destacat com molt positiva la mesura, donada l’acceptació d’aquesta.

D’altra banda, cal recordar que amb la taxa agrícola es financen serveis com la guarderia rural, amb dos guardes permanents al llarg de l’any i que es dupliquen en èpoques de collita o quan sorgeixen majors necessitats. En aquest cas, el regidor d’Agricultura, Lorenzo Vicent, ha informat que ja està activa l’ampliació estival, amb quatre guardes operatius al llarg de diversos torns, incloent el nocturn.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad